از گریس برای روانکاری جاهایی استفاده میشود که امکان روانکاری مکرر توسط روانساز مایع وجود نداشته یا مقرون به صرفه نباشد. (مانند قطعات متحرک جلوبندی خودرو) گریسها بر خلاف روغنها وظیفه خنککنندگی و پاککنندگی را نمیتوانند انجام دهند.
بسیاری از نیروهای محرکه بدون استفاده از گریس قابل استفاده نیستند. هر چند گریس در مقابل سایر روانکارها از مقدار مصرف کمتری برخوردار است ولی جایگاه آن دارای اهمیت بالایی است و قابل جایگزینی با مواد دیگر نیست.
گریس نسوز و روغن صنعتی
کاربرد روغن های صنعتی براساس خواص فیزیکی و شیمیایی متفاوت می باشد. جهت تولید روغن های صنعتی روغن پایه و مواد افزودنی با هم ترکیب می گردند. افزودنی هایی که به روغن پایه اضافه می گردند مواد شیمیایی هستند که با افزودن به مقار معین به روغن پایه خاصیت مورد نظر را به روغن پایه اضافه نمود یا خاصیت موجود را در آن بهبود می بخشد. بدین ترتیب روغن های صنعتی همان روغن های پایه هستند مشخصه خاصی در آن روغن صنعتی اجاد شده یا بهبود بخشیده شده است. تولید روغن های صنعتی شامل مراحل متفاوتی می باشد که شامل تقطیر نفت خام (تقطیر در خلا و تقطیر در جو) سپس آسفالت گیری از طریق افزودن حلال پروپان و سایر روشها جهت خارج نمودن مواد نامطلوب موجود این مرحله همان تصفیه می باشد و سپس موم گیری و بعد از آن تصفیه هیدروژنی که ازت و اکسیژن و … از روغن خارج می شود تا اینجا به روغن پایه مناسب جهت تولید روغن های صنعتی آماده شد و پس از طی این مراحل روغن پایه با مواد افزودنی در واحد اختلاط مخلوط می گردد و بدین ترتیب روغن های صنعتی تولید می گردند
عامل فروش انواع برندهای معتبر روغن صنعتی
عامل فروش انواع گریسهای نسوز
گریسهای نسوز ، گریسهای صنایع غذایی ، پایه لیتیوم و کلسیوم ، سدیم
با مارکهای SKF , SHELL, MOLYKOTE , FAG , FUCHS,SUNOCO,MOBIL,,VALVOLIN,KLUBER,AGIP,
مقالات گریس نسوز
گریس نسوز چیست و انواع آن با بهترین کیفیت
تامین و نگهداری بلبرینگ + ویدیو